Doe mee

Door de Corona crisis ligt onze focus momenteel op het ondersteunen van thuisonderwijs. Hierbij maken we naast schoolboeken ook gebruik van digitale middelen zoals radio en tablets. Op één tablet kunnen de boeken (gratis ter beschikking gesteld door de Oegandese overheid) voor een heel gezin beschikbaar gesteld worden. Het geld van de actie één boek wordt dus besteed aan boeken en digitale middelen:

Heeft u ideeën om zelf fondsen te werven voor Booksteps? Neem dan contact op met Joke Hijink, telefoon 0529 46 73 44 of mail naar info@booksteps.nl.

 

Voor bedrijven

Voor bedrijven hebben we veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een kistje boeken voor uw rekening nemen. Een kistje met 100 boeken kost ca. € 600. Deze boeken worden rechtstreeks gekocht van uitgevers in Oeganda en de kistjes worden lokaal gemaakt waardoor u zeker weet dat het hele bedrag terecht komt waarvoor het bedoeld is. We schilderen uw logo op het kistje en sturen hiervan foto’s die u voor uw site of nieuwsbrief kunt gebruiken. Neem hiervoor contact op met Joke Hijink, telefoon 0529 46 73 44 of mail naar info@booksteps.nl.

Bij donaties van 500 euro of meer kunnen we desgewenst een presentatie over Oeganda en het project bij u op kantoor komen geven.

 

Scholen

Voor scholen een les of activiteit koppelen aan een fondsenwervingsactie. Neem gerust contact op met Joke Hijink om hierover van gedachten te wisselen: info@booksteps.nl of bel  0529 46 73 44.

 

Anbi-status

Stichting e-Progress is een erkend ‘Goed doel’ in bezit van een ANBI-status. Uw donaties zijn dus belastingaftrekbaar. Het fiscaal nummer van e-Progress is 8104.07.838.

Send this to a friend